Recensies

Anne 

" Ik heb zelf een ontspanningshypnose bij Anouschka gehad. Super fijn en rustgevend. Ik werd erg op mijn gemak gesteld en heb er een langere tijd een ontspannen gevoel aan overgehouden! 

Als je je druk of gestresst voelt is dit ook zeker een aanrader!"

Anneke (Google review)

" Ik ben heel tevreden over de reiki-behandeling van Anouschka. We hadden een fijn voorgesprek in een gezellige ruimte in Wognum. Anouschka is heel rustig en ik voelde me heel relaxed. Sinds de behandeling heb ik veel minder last van mijn schouder. Ik kan Anouschka zeker aanbevelen!"

Rianne (Google review)

" Afgelopen maand mijn eerste Reiki behandeling bij Anouschka gehad. Ik merkte dat ik het moeilijk vond om mijzelf volledig te ontspannen, maar de rustige en fijne energie van Anouschka hielp mij hierbij. Anouschka legt alles goed uit, is geduldig en de praktijk ziet er erg mooi uit. Al met al een hele fijne eerste ervaring. Ik kom zeker terug!"

Frencis (Google review)
" Ik heb laatst de ontspanningshypnose bij Anouschka ondergaan en het is mij zeer goed bevallen! Erg ontspannend. Het zetten het denken even on hold en liet de controle even los! Ik kan het aan iedereen aanbevelen om het een keertje te proberen."