Over Anouschka

The best view comes after the hardest climbs

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Anouschka Boes, ik ben een 32 jarige nuchtere Zaanse vrouw met interesse in het spirituele en de mindset van de mens. Samen met mijn vriend en 2 katten woon ik in Bovenkarspel.

Ik ontdek graag de wereld, zo ben ik al in veel landen geweest die op mijn bucketlist stonden, waaronder Indonesië en de Verenigde Staten. Je mag me wakker maken voor sushi en ik ben gek op zelfontwikkeling!

 

Reiki is meerdere generaties in onze familie bekend. Ik kan mij herinneren wanneer ik hoofdpijn had of andere klachten, dat mijn oma haar handen op de plek van de pijn legde en pijn op deze manier verdween. Zo ben ik opgegroeid met reiki en heb ik niet alleen de wijze lessen van mijn oma en tante meegenomen in mijn leven maar ook vooral het ontwikkelen van mijn intuïtie.

 

Meer dan 11 jaar ben ik werkzaam in een leuke tandartsenpraktijk in Hoorn als tandartsassistente. Op m’n werk zijn genoeg angsten te zien. Denk maar aan naalden angst of angst voor de tandarts, vooral de generatie die de schooltandarts heeft meegemaakt. Daarnaast heb ik zelf ook verschillende angsten gehad en ook overwonnen door dit aan te pakken in mijn onderbewuste door hypnotherapie en EMDR therapie. Er is een wereld voor mij open gegaan waarvan ik niet wist dat die bestond!

 

Grand Canyon 2018

Opleidingen/cursussen:

-2024 Cursus: een veilige hechting tussen ouder en kind, Livis
-2022 Hypnotherapie, Impact Hypnose Academie
-2022 Aura’s lezen, Chikara Reiki praktijk
-2022 Reiki 3 (master), Reiki centrum West-Friesland
-2021 Moderne Hypnotherapie, Sorag-Akademie
-2021 Psychologie voor alledag, Sorag-Akademie
-2021 Medische Basiskennis HBO-, Sorag-Akademie
-2021 Reiki 2, Reiki centrum West-Friesland
-2020 Werken met praktische psychologie, Sorag-Akademie
-2018 Reiki 1, Reiki centrum West-Friesland
-2018 Werken aan je spirituele ontwikkeling, Sorag-Akademie
-2015 Ontspanningsmassage, Anand Opleidingen